Hiustenlähtö ja kaljuuntuminen voi olla hyvinkin ahdistavaa. Eteenkin nuorille, jotka juuri ovat jättäneet teiniiän taakseen ja astuneet kohti aikuisuutta.
Myös monelle aikuiselle hiustenlähtö on psyykkisesti raskasta. Nuorekkuus, kauneus ja elinvoimaisuus ovat ominaisuuksia, jotka usein liitetään kauniisiin, tuuheisiin hiuksiin.
Ohuthiuksisillä on usein tarve peittää päänsä päähineellä. Tästä voi ajan myötä seurata itsetunnon heikkeneminen, josta voi olla vakavia seurauksia kuten epäsosiaalinen käyttäytyminen ja masentuminen. Tällöin on syytä kääntyä ammattiauttajan puoleen.

Mutta on myös muita työkaluja joilla hiustenlähtöä voi hallita. 
Vihdoinkin turvallinen, helppo ja luonnollinen tapa peittää hiustenlähtö. Toppikin pitkälle kehitetyt ainesosat sekä valmistusprosessi mahdollistavat tuuheat hiukset, ilman ihonsiirtoja tai muita kalliita hoitoja.
Katso miten hyvin Toppik peittää ohentuneet alueet.

 

Piilota ohentuneet alueet

Toppikin ainutlaatuisten ominaisuuksien sekä valmistusmenetlmän ansiosta hiuskuidut ovat oikean kokoisia ja omaavat sähköisen varauksen, jolla ne kiinnittyvät hiuksiin. Tulet hämmästymään kuinka Toppik muuttaa ohuet ja värittömät hiukset hiukset paksuiksi ja tuuheiksi silmiesi edessä. Toppik kuidut näyttävät täysin luonnollisilta, eikä sen käyttöä voi havaita. Toppik ei valu, sottaa eikä värjää. Toppik kestää tuulen, sateen ja hikoilemisen. Toppik lähtee hiuksistasi pesemällä hiukset, joten voit päättää milloin haluat käyttää sitä.

Toppik hiuskuituja sirotellaan suoraan purkista tai käytetään patentoitua Toppik (spray applicator) pumppua jonka avulla saat suihkutettua 
hiuskuidut tasaisesti ja riittävän määrän valitsemiisi kohtiin. Käyttämällä Toppik pumppua riittää hiuskuidut noin 30% pidempään. 
Käytä Toppik hiuskuituja aina kuiviin hiuksiin. Lisää Toppik hiuskuituja alueille jolle haluat tuuheutta ja paksuutta. 
Voit itse päättää kuinka paljon haluat muutosta riippuen käytettävästä hiuskuitujen määrästä. Kiinnitä levittämäsi hiuskuidut Toppik Fiberhold Spray hiuskiinteellä.

Muita ratkaisuja hiustenlähtöön

On myös mahdollista turvautua hiuskirurgiaan saadakseen lisää hiuksia. Toimenpidettä kutsutaan hiussiirteeksi. Sekä miehet että naiset voivat saada hiussiirteen. Tulokset ovat usein hyviä, mutta kannattaa käyttää hyvän maineen omaavia klinikoita koska alalla toimii myös vähemmän ammattitaitoisia kirurgeja.
Jos hiukset ovat voimaakkaasti ohentuneet tai jos vaatimukset saada tuuheat hiukset ovat korkeat,
hiuslisäke voi olla ratkaisu. Tämä moderni peruukki liimataan tai teipataan vasten osittain ajeltua
hiuspohjaa, sopiakseen yhteen omien sivu ja niska hiusten kanssa.

Lääkitys (Propecia ®, Proscar ®, Avodart ®
Suomessa lääkkeeksi luokiteltu aine, finasteridi on hyväksytty perinnöllisen hiustenlähdön hoitoon. Lääkettä saa reseptillä apteekista.

Ukoiseen käyttöön (Rogaine ®, Avodart ®, )
Vaikuttava aine näissä lääkkeissä on minoksidiili, joka edistää pintaverenkiertoa