Usein kysyttyä

Tavallisia kysymyksiä ja vastauksia

Mitä tapahtuu jos saan Toppikia vaatteilleni?
Toppik ei värjää vaatteita tai muita materiaaleja. Jos saat Toppik kuituja vaatteillesi tai tyynylle, poista ne harjaamalla.
Pysyykö Toppik hiuksissa tuulessa ja sateessa?

Kyllä ! ionilatauksen ansiosta Toppik pysyy hiuksissa niin tuulessa kuin sateessakin. Vielä paremman sitovuuden saavuttamiseksi voit käyttää Toppik fiberhold spraytä.

Miten Toppik hiuskuituja käytetään?

Aloita kuivaamalla hiukset, Toppik toimii parhaiten kuiviin hiuksiin.. Levitä kuidut pitämällä purkkia 10-15 cm ohentuneen alueen yläpuolella ja ”puuteroi”. Jos haluat lisää tarkkuutta levitykseen, osta meidän patentoitu pumppu.

Näkyykö Toppikin käyttö?

Ei koska Toppik kuidut näyttävät täysin luonnollisilta eikä niiden käyttöä voi havaita. Mikäli väri ei täydellisesti vastaa omia hiuksiasi, on mahdollista sekoittaa kahta väriä. Jotta kuidut sekoittuvat omiin hiuksiisi vieläkin paremmin, voit käyttää Fiberhold spraytä, Se pehmentää sekä hiukset että kuidut niin että ne sekoittuvat vieläkin paremmin, tämän lisäksi Fiberhold spray varmistaa että kuidut pysyväy paikallaan kaikissa olosuhteissa.

Voiko Toppikia käyttää urheillessa?

Toppik on kehitelty mukaanlukien tätä tarkoitusta varten, liikkuminen ja hikoileminen eivät ole ongelma.

Mistä Toppik koostuu?

Toppik koostuu orgaanisesta keratiinistä, ainesosasta josta omat hiuksemme suurimmaksi osaksi muodostuvat.

Nämä kuidut ladataan negatiivisellä latauksella jotta ne pystyvät kiinnittymään hiuksiin ja tämän kautta suurentamaan hiusten volyymiä. . Toppik ei sisällä vaarallisia kemikaaleja tai muita komponenttejä.

Miten hyvä Toppik on?

Toppik on maailman eniten myyty hiustuuhenne naislle ja miehille. Hiustenlähdön kokeminen on monelle iso tragedia, Toppik tarjoaa nopean ratkaisun. Staattisen latauksen ansiosta kuidut tarttuvat hiuksiin ja palauttavat niiden värin kiillon ja tuuheuden